Η Loveramics στην Ελλάδα από το Warehouse

Το Warehouse είναι πλέον ο αποκλειστικός διανομέας χονδρικής της Loveramics για Ελλάδα και Κύπρο. Η Loveramics είναι μια εταιρεία παραγωγής υψηλής ποιότητας κεραμικών και πορσελάνινων ειδών με έδρα το Χονγκ Κονγκ. Στην παραγωγή τους χρησιμοποιούνται σε μεγάλο βαθμό χειρωνακτικές μέθοδοι καθώς και πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον.

Βρείτε όλη την γκάμα της χονδρική και λιανική στο Warehouse (Μαυρομιχάλη & Βαλτετσίου 21, Εξάρχεια) και στο Warehouse CO2 (Υπερείδου 1, Σύνταγμα).

Για περισσότερες πληροφορίες: 215 54 08 002 & 210 32 47 048 και στο warehouse@warehouseproject.gr .

 

Οι κούπες καφέ της Loveramics είναι οι επίσημες κούπες Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων (Latte Art και Brew Bar) και παρασκευάζονται από υψηλής ποιότητας πορσελάνη. Είναι έτσι κατασκευασμένες ώστε να επιτρέπουν στα αρώματα του καφέ να αναπτυχθούν, ενώ συντηρούν άψογα τη θερμοκρασία των ροφημάτων.

Βρείτε τις σε 10 ακαταμάχητα λαμπερά χρώματα με γυαλιστερό φινίρισμα για κάθε επαγγελματία barista ή coffee lover!

Τσαγιέρες με μεταλλικά και πορσελάνινα αξεσουάρ, μπωλάκια σερβιρίσματος τσαγιού με design Ανατολής και υψηλή ποιότητα κατασκευής, για να απολαμβάνετε πάντα τα ροφήματά σας στην κατάλληλη θερμοκρασία.

It’s tea time!

 

Πιάτα σε μοντέρνες λευκές γραμμές, διχρωμίες αλλά και σχέδια που θυμίζουν κλασικά κινέζικα σερβίτσια; Σειρές αξεσουάρ προετοιμασίας φαγητού με διεθνείς διακρίσεις στους πιο σύγχρονους διαγωνισμούς design; Δημιουργικά σχέδια που “κουμπώνουν” μεταξύ τους και χρησιμοποιούνται μεμονωμένα και σε σύνολο; Θα τα βρείτε όλα στη Loveramics.

Ποτήρια για νερό, κανάτες και καράφες σχεδιασμένα με τις πιο σύγχρονες τάσεις του design για χρήση στο χώρο σας.

SHOP

 

ΚΑΦΕΣ

 

ΤΣΑΙ

 

ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ ΦΑΓΗΤΟΥ

 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΦΑΓΗΤΟΥ

 

ΝΕΡΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ,

στα 215 5408002 & 210 3247048

και στα