Ο barista μας Γιώργος Αγγελάκης 3ος στο πανελλήνιο Coffee in Good Spirits

Στα πλαίσια της Horeca 2020 έλαβε χώρα ο πανελλήνιος διαγωνισμός Coffee in Good Spirits. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν barista από διάφορα καταστήματα και micro-roastery της Ελλάδας και διαγωνίστηκαν σε 2 σκέλη.

Περισσοτερα

Whisky tasting σπάνιων ετικετών στο πατάρι

Το whisky tasting πραγματοποιήθηκε στο πατάρι του Warehouse στις 25 Νοεμβρίου 2019.

Οι συμμετέχοντες λάτρεις του whisky είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία γευστική δοκιμή 5 σπάνιων ετικετών συνοδεία food pairing.

Περισσοτερα

Γευσιγνωσία ροζέ από Ξινόμαυρο

Μετά από το αφιέρωμα στη Μαλαγουζιά σειρά είχε το ροζέ από Ξινόμαυρο! Φιλοξενήσαμε μερικά εξαιρετικά δείγματα της ιδιαίτερης αυτής ποικιλίας.

Δοκιμάσαμε τυφλά και αξιολογήσαμε 11 εκδοχές, που μπορούν να συνοδεύσουν πιάτα όλες τις εποχές του χρόνου.

Περισσοτερα

Black Friday στα αμερικάνικα κρασιά


Τα wine list των Warehouse συμμετείχαν στο φετινό Black Friday με έκπτωση 10% σε όλες τα αμερικάνικες ετικέτες και δωρεάν παράδοση σε Αττική και επαρχία.

Οι ενδιαφερόμενοι βρήκαν όλες τις αγαπημένες τους ετικέτες Αμερικής στο Warehouse, Warehouse CO2 & Warehouse Edge με έκπτωση και επιπλέον άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 100€.

Περισσοτερα

Warehouse, Wisecup & Loveramics στο Chocolate Festival 2019


Το Warehouse, η Wisecup Coffee Roasters και η Loveramics Greece & Cyprus συμμετείχαν στο φετινό Chocolate Festival 2019 που πραγματοποιήθηκε στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ 17-20 Οκτωβρίου με 54.000 επισκέπτες!

Με μια σημαντική παρουσία στο μεγαλύτερο περίπτερο της έκθεσης, οι επισκέπτες μας απόλαυσαν σοκολατένιες δημιουργίες με σοκολάτα Valrhona, speciality καφέ και γλυκά κρασιά.

Περισσοτερα

We Swim, do you?

Ένα ζωντανό, γεμάτο θετικά vibes event η παρουσίαση του Open Water pack Weswim, τη φιλοξενία του οποίου προσέφερε το Warehouse Edge!

Οι κολυμβητές ανοιχτής θαλάσσης απόλαυσαν δημιουργίες του σεφ μας Βασίλη Γεωγλερή, ο οποίος ετοίμασε ένα μενού με λαχταριστό finger food ειδικά για τη βραδιά.

Παράλληλα ο bartender μας Κώστας Μπαλτάσης σέρβιρε δροσιστικά κοκτέιλ με τζιν, εσπεριδοειδή και passion fruit.

Περισσοτερα

Δοκιμάσαμε τη “Σταχτοπούτα” των ελληνικών κρασοστάφυλων

Η Μαλαγουζιά, “Σταχτοπούτα” των ελληνικών κρασοστάφυλων όπως την αποκαλούν και πιο ταχυκίνητη ελληνική ποικιλία σε ζήτηση, ήρθε στο Warehouse για μια γευστική δοκιμή 14 ετικετών.

Επαγγελματίες και οινόφιλοι είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τυφλά 7 ή 14 δείγματα 35ml το καθένα από Μαλαγουζιές που τους περίμεναν στο Warehouse από διάφορους παραγωγούς από όλες τις περιοχές της Ελλάδας!

Περισσοτερα

Χορηγία της θεατρικής παράστασης Φαίδρα του Ρακίνα

Αγαπάμε τον πολιτισμό και θέλουμε να τιμάμε όλους τους ανθρώπους των τεχνών που επιλέγουν και στηρίζουν το Warehouse.

Έτσι αποφασίσαμε να χορηγήσουμε τις παραστάσεις της Αθήνας για το έργο Φαίδρα του Ρακίνα σε σκηνοθεσία Έφης Θεοδώρου.

Περισσοτερα

ΤΟ WAREHOUSE ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ-CAFE-BEACH BAR PETALO ΣΤΗ ΣΥΜΗ

Το all day Seaside Foodbar Petalo στο δυτικότερο σημείο του λιμανιού της Σύμης, στην ακτή Ντανιέλ, λειτούργησε για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2017. Από τότε και για τα 2 επόμενα καλοκαίρια η ομάδα του Warehouse βρέθηκε εκεί για ένα απαιτητικό consulting project.

Το καλοκαίρι του 2019 το Warehouse ανέλαβε πλέον ολοκληρωμένα τον σχεδιασμό του μενού, την υλοποίηση και τη λειτουργία στο Petalo. Το μενού φαγητού επιμελήθηκε ο σεφ μας Βασίλης Γεωγλερής, τον καφέ η Wisecup Coffee Roasters και ο Γιώργος Λουκάς και τη λίστα κρασιού, cocktail και τα operations ο Γιώργος Κανόπουλος. Στα πλαίσια της παροχής υπηρεσιών αναλάβαμε και την εκπαίδευση του προσωπικού σε θέματα service, food & wine pairing και διαχείρισης προμηθειών.

Περισσοτερα

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ WAREHOUSE ΣΤΟ BLUE ROOTS ΣΤΗ ΣΑΜΟ

Η ομάδα του Warehouse βρέθηκε τον Αύγουστο στο Blue Roots στη Σάμο για μία πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία.

Σ’ αυτό το ξεχωριστό παντοπωλείο/καφεκοπτείο στην πλατεία Πυθαγόρα επιμεληθήκαμε τη λίστα καφέ και χυμών και παράλληλα, εκπαιδεύσαμε τα μέλη του προσωπικού του καταστήματος για να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό service στους επισκέπτες του χώρου.
Στο Blue Roots ασχοληθήκαμε με τη συμβουλευτική επιμέλεια για τη δημιουργία πόστων καφέ και ήμασταν υπεύθυνοι για την επιλογή και προμήθεια speciality καφέδων από την εταιρεία Wisecup Coffee Roasters.
Ήταν μεγάλη μας χαρά που είχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με ανθρώπους που έχουν όραμα και φροντίζουν να αναδεικνύουν καθημερινά και με τον καλύτερο τρόπο όλα τα παραδοσιακά προϊόντα του καταστήματος, που προέρχονται από Έλληνες παραγωγούς.

Περισσοτερα

ΤΟ WAREHOUSE ΣΤΟ ΜΑΡΗΛΙΟΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Η ομάδα του Warehouse συνεργάστηκε με το προσωπικό του Μαρήλιον, το οποίο βρίσκεται στον Μικρό Γιαλό της Λευκάδας, αναδιαμορφώνοντας ριζικά για τη σεζόν αυτό το εστιατόριο-beach bar.

Δημιουργήσαμε νέες κάρτες καφέ, φαγητού, ποτού και κρασιού που πλαισίωσαν τους καταλόγους φαγητού του εστιατορίου με τις πειραγμένες παραδοσιακές συνταγές και τα ιδιαίτερα πιάτα, ενώ ασχοληθήκαμε και με τη συνταγολόγηση, τιμολόγηση και κοστολόγηση των προϊόντων του καταστήματος.
Αναδιαμορφώσαμε πολλές από τις βασικές λειτουργίες του εστιατορίου, ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που θα άφηνε απολύτως ικανοποιημένο ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Αυτές οι αλλαγές σε συνδυασμό με την εκπαίδευση του προσωπικού και την ενεργή διαχείριση του χώρου μέσω συνεργατών μας για ολόκληρη την καλοκαιρινή σεζόν λειτούργησαν πολύ θετικά και ανέδειξαν τον χαρακτήρα του εστιατορίου. Ολοκληρώσαμε τις παραπάνω διαδικασίες επιλέγοντας τους προμηθευτές των προϊόντων του εστιατορίου-beach bar.
Το κομμάτι του καφέ ανέλαβε η Wisecup Coffee Roasters, η οποία προμήθευσε το Μαρήλιον με single origin καφέδες που έχουν εξαιρετικά γεμάτη γεύση, δυνατό άρωμα και μεγάλη διάρκεια.

Περισσοτερα

WAREHOUSE @ATHENS FOOD MARKET – XMAS EDITION

Η πλατεία Κοτζιά φιλοξένησε το υπαίθριο γαστρονομικό φεστιβάλ των Χριστουγέννων 2017 και το Warehouse ήταν εκεί. 

Στο 3ο Athens Food Market – Xmas edition 21-31/12 η ομάδα του Warehouse συμμετείχε με νέες και παλιές συνταγές από τους σεφ μας, speciality καφέ από τη Wisecup, αγαπημένα κρασιά από το κελάρι μας, ζεστό αρωματικό gluhwein, εορταστικό mood, πολλά χαμόγελα κι ευχές από καρδιάς! Στριφτούδια Κρήτης με πανσέτα, brioche porchetta με coleslaw, νιόκι με κρέμα τυριού και steak picanha sandwich είναι μερικά πιάτα του μενού που φιλοξένησε η καντίνα μας. Το Σάββατο 23/12 στα πλαίσια των σεμιναρίων μαγειρικής του Food Market, ο σεφ μας Βασίλης Γεωγλερής μαζί με τον συνιδιοκτήτη του Warehouse και head sommelier Γιώργο Κανόπουλο,  παρέδωσαν σεμινάριο μαγειρικής και wine pairing με θέμα “Breakfast, lunch, wine, somewhere in between”. Τα πιάτα περιελάμβαναν προτάσεις για όλες τις ώρες της μέρας με τα αντίστοιχα κρασιά για ένα αρμονικό pairing. Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη, οι συμμετοχές πολλές, με ένα κοινό που ενδιαφέρθηκε για το Warehouse, τις συνταγές του και τα μυστικά για έξυπνο wine pairing στο σπίτι και μας βομβάρδισε με ερωτήσεις!

Περισσοτερα

ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ HUGEL ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΝΟΠΟΙΟ

Ο ίδιος ο Marc-Andre Hugel επισκέφθηκε το Warehouse, για να μας μυήσει στα κρασιά του οίκου του Famille Hugel.

Στη γευσιγνωσία στην οποία συμμετείχαν κάποιοι από τους σημαντικότερους επαγγελματίες του χώρου του κρασιού και γευσιγνώστες. Το workshop περιελάμβανε 6 ετικέτες του κτήματος της Αλσατίας και συγκεκριμένα: Riesling Classic 2015, Riesling Estate 2013, Riesling Grossi Laüe 2011, Gewurztraminer Classic 2014, Gewurztraminer Estate 2013, Gewurztraminer Vendange Tardive 2006. Συνδυάσαμε τα κρασιά με πλατώ τυριών και αλλαντικών, ταρτάρ τόνου, μαριναρισμένο σολομό. Η ιστορία της οικογένειας Hugel ξεκίνησε το 1639 και έκτοτε η επιχείρηση παραμένει, για σχεδόν 400 χρόνια, σε οικογενειακά χέρια! Ο οίκος αποτελεί ίσως τον κορυφαίο παραγωγό Αλσατικού κρασιού του οποίου τα κρασιά εξάγονται σήμερα σε περισσότερες από 100 χώρες.

Περισσοτερα

TOMS EVENT ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ BLAKE MYCOSKIE

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 2014 ο Blake Mycoskie βρέθηκε στο Warehouse!

Μετά την ομιλία του στο Μουσείο Μπενάκη δόθηκε προς τιμήν του ένα πάρτι από την TOMs Hellas με παρουσία δημοσιογράφων, celebrity και καλών του φίλων. To Warehouse ετοίμασε ένα μενού ειδικά για τη βραδιά, που περιελάμβανε κρύα πιάτα, finger food αλλά και επιλογές από ζεστά. Σουβλάκι γαρίδας…ντακάκια… ήταν κάποιες από τις γεύσεις που επιμελήθηκε ο σεφ του Warehouse για το πάρτι.

Guest bartender για τη βραδιά ο Βασίλης Κυρίτσης ο οποίος και επιμελήθηκε το signature cocktail “TOMs Sour”.

Περισσοτερα

VALRHONA CHOCOLATE GRAND CRUS WORKSHOP ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ

Σε ένα κλειστό event με επαγγελματίες του χώρου της γεύσης δοκιμάσαμε τα 6 είδη Valrhona Chocolate Grand Crus.

Το 1ο μέρος της παρουσίασης περιελάμβανε συνδυασμούς Valrhona με μπίρα από τον Beer Sommelier Χρήστο Σιώμο του Genius in Gastronomy. Στο 2ο μέρος ο Γιώργος Λούκας, βραβευμένος Έλληνας Sommelier και εκπαιδευτής στο χώρο του κρασιού, ξενάγησε τους καλεσμένους στους συνδυασμούς κάθε είδους σοκολάτας με το ανάλογο κρασί, μεταξύ των οποίων ένα Γεροβασιλείου Syrah 2008 και Torres 5 Brandy Solera Reserva. Στη συνέχεια ο δικός μας Γιώργος Λουκάς ανέλαβε το 3ο μέρος της παρουσίασης με το συνδυασμό Valrhona με διαφορετικούς speciality καφέδες από όλο τον κόσμο.

Περισσοτερα

ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ – 13 ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Με μία πρόσκληση σε κάποιους από τους πλέον καταξιωμένους επαγγελματίες στο χώρο του κρασιού αποφασίσαμε να προκαλέσουμε…τη Μαλαγουζιά.

Δοκιμάσαμε 13 ετικέτες από παραγωγούς από όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα: Κτήμα Κίκονες ’13, Αργυρίου ’14, Κτήμα Μάτσα ’14, Αλεξάνδρα Κλαούντια Παπαγιάννη ’14, Τέχνη ’14, Καλογέρι Παπαγιαννάκου ’14, Τετράμυθος ’14, Αντωνόπουλος ’14, Κιντώνης ’14, Μυλωνάς ’14, Πόρτο Καρράς ’14, Οινοποιείο Λύκου ’14, Κτήμα Γεροβασιλείου ’14. Η δοκιμή ήταν τυφλή και μοιραστήκαμε τις εμπειρίες μας, τα σχόλια και τις συγκριτικές μας παρατηρήσεις.
Σκοπός να εκπαιδευτούμε μέσα από μια ομαδική γευσιγνωσία και να απολαύσουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε ετικέτας.

Περισσοτερα

WAREHOUSE ΠΑΡΤΥ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ

Το Warehouse άνοιξε!

Τα εγκαίνια γιορτάστηκαν με παρέα πολλούς φίλους, νέους και παλιούς.
Ο Γιώργος Αργιτάκης έπαιξε βινύλια 33′ και 45′ στροφών με swing’n’roll, east coast blues και boogie ήχους, το κρασί και τα κοκτέιλ μας ήταν άφθονα και το πάρτι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Καλωσορίσαμε τους φίλους μας με ένα ποτήρι prosecco και finger food κερασμένο από εμάς: μίνι πατάτες γεμιστές με ξίγαλο και καπνιστή ρέγγα, κριτσίνια τυλιχτά με προσούτο, βελουτέ πατάτας με λάδι τρούφας, μπρουσκέτα με πατέ από συκωτάκια πουλερικών.

Περισσοτερα

Θέλετε να μαθαίνετε τα νέα μας;

Γραφτείτε στο newsletter του Warehouse!